Ekipi yne ka njohuri te avancuar ne fushen e shkences dhe teknologjise. Kjo, e kombinuar me pergatitjen, pervojen dhe njohjen e thelle te ekipit ne teknologji të ndryshme, na ben te pershtatshem per te kryer projekte te fushave te ndryshme.

Deri me tani kemi kryer me sukses projekte te dedikuara per institucionet financiare, kujdes shendetesor, kemi zhvilluar aplikacione sociale, te organizimit dhe automatizimit te punes, si dhe kerkime ne fushen e arkitektures gjenerative.