Fintech & More

Program i avancuar për paga, i bazuar në kërkesat e bizneseve, përfshin të gjitha llogaritjet e mundshme të pagave. 
Mundëson menaxhim të thjeshtë dhe të lehtë! 
Kalkulon direkt në listën e pagave, mundëson menaxhim të lehtë të burimeve njerëzore. Mundëson eksportimin e raporteve në Excel. Më shumë informacion, kliko këtu
 Shqipëri
Përllogaritës online i pagës 
Neto/Bruto 
Llogaritë vlerën e tatimit dhe kontributeve për pagën tënde
Kosovë
Përllogaritës online i pagës
Neto/Bruto 
Llogaritë vlerën e tatimit dhe kontributeve për pagën tënde

Shkarko falas: Program për paga 

Boshti Paga 2.01
Menaxho financat me program falas
për deri në 5 punëtorë

Moduli i Pagave për QuickBooks®

Ekskluziviteti i shitjes për modulin e pagave për OJQ i takon Melita&Partners Sh.P.K. Për më shumë informata kliko këtu ose na kontaktoni direkt info@melita-partners.com.

Personeli

Vegla për të menaxhuar më lehtë burimet njerëzore në kompani/organizatë

Faturimi

Automatizim dhe evidencë e plotë e procesit të faturimit

Ordinanca

Organizim dhe menaxhim i punës për ordinanca mjeksore

Aplkiacioni yt!?

Çfarëdo aplikacioni që po të duhet, na kontakto dhe do ta zhvillojmë!

No matter how advanced technology is, if using it makes our lives more difficult, it simply isn’t worth it. Simplifying requires hard work, knowledge and ingenuity, that is why we are committed to developing tools and applications that make our lives easier.

Sektoret

Financa

Veglat e mëposhtëme janë zhvilluar nga ne ndër vite dhe janë ende në përdorim të gjerë si në Kosovë dhe në Shqipëri. Kalkulatorët e thjeshtë për paga, si dhe programet e mbajtjes së kontabilitetit bazik ju ofrohen falas.  Për të gjitha vazhdojmë të ofrojmë mbështetje ndërsa për t’ju ofruar zgjidhje specifike  për nevojat tuaja për  burime njerëzore dhe financa duhet të na kontaktoni. Produkte financiare […]

+

Zhvillim dhe automatizim

Aplikacione dhe zgjidhje për të thjeshtuar dhe automatizuar proceset e punës

+

Këshillime

Ekipi yne ka njohuri te avancuar ne fushen e shkences dhe teknologjise. Kjo, e kombinuar me pergatitjen, pervojen dhe njohjen e thelle te ekipit ne teknologji të ndryshme, na ben te pershtatshem per te kryer projekte te fushave te ndryshme. Deri me tani kemi kryer me sukses projekte te dedikuara per institucionet financiare, kujdes shendetesor, kemi zhvilluar aplikacione sociale, te organizimit dhe automatizimit te punes, […]

+

Trajnime

Të gjitha punët janë më të lehta kur jeni të pregatitur! Ekipi ynë mund t’ju përgatis për sfidat me teknologjinë dhe t’ju mësoj t’i përdorni ato për sukses.

+